Kosten en inschrijven


De kosten  voor deelname bedragen 8 euro voor deelnemers aan de 11 en 6 km loop. Deelnemers aan de 3 km loop betalen 4 euro. De organisatie wordt gedaan door louter vrijwilligers, waardoor alle inschrijfgelden rechtstreeks belanden bij het goede doel, dat de stichting  Santpoort Helpt Madras heeft geadopteerd. Klik op de naam om te zien welk goede doel dit is. Hier kunt u  inschrijven via internet tot  1 april 2019.

Op de dag zelf kan dit tot 30 minuten voor de start bij de organisatie. U betaalt dan wel 10 respectievelijk 5 euro. Ook dit bedrag gaat helemaal naar India !!

8 gedachten over “Kosten en inschrijven”

 1. Beste organisatie,
  Ik probeer een aantal collega’s te interesseren voor de D&K loop maar krijg de vraag hoe er wordt gestart. Staat niet op de site zo te zien. Belangrijk ivm thuiswedstrijd van Ajax om 16.45 uur. Halen we die nog?

  1. Beste Ivo,

   dat haal je makkelijk, de start is om 12 uur, om 13 uur ben je weer binnen.Sorry voor de late reactie, ik was er niet alert op.

   Groeten,

   Guus van Dee

  1. Hallo Marion,
   Binnenkort komt inschrijving via inschrijven.nl op het internet. Maar je kunt altijd op de dag zelf nog inschrijven. Je dochter kan, afhankelijk van haar leeftijd en ervaring, 3, 6 of 11 km. lopen.

   Met vriendelijke groet,
   Guus van Dee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *