Kosten en inschrijven

De kosten  voor deelname bedragen 9 euro voor deelnemers aan de 13 en 9 km loop. De kidsloop kost 6 euro. De organisatie wordt gedaan door louter vrijwilligers, waardoor alle inschrijfgelden rechtstreeks belanden bij het goede doel, dat de stichting  Santpoort Helpt Madras heeft geadopteerd. https://www.santpoorthelptmadras.nl . Hier kunt u  inschrijven via internet tot  3 april 2024.

Op de dag zelf kan dit tot 30 minuten voor de start bij de organisatie. U betaalt dan wel 12, resp. 8 euro, dit kan contant en met PIN. Ook dit bedrag gaat helemaal naar India !!

NB. Denk aan de parkeerkosten voor de auto, Natuurmonumenten heeft dit landelijk ingevoerd.

12 gedachten over “Kosten en inschrijven”

 1. Goedemorgen.
  Ik heb mij opgegeven voor 12 km wandelen.
  Maar als ik de 8 km besluit te doen is dat denk ik geen probleem ?
  Groetjes,
  Agnes

 2. Ik wil samen met mijn zoon de 4 km hardlopen. Ik kan mij alleen niet inschrijven vanwege mijn leeftijd. Is het niet mogelijk om samen te lopen?

  1. Ja hoor, beste Dominique,
   Schrijf je zoon in en kom met hem naar de start dan kun jij jezelf daar inschrijven voor de 4 KM. dat is het makkelijkst . Verder, er zijn nog weinig 4km inschrijvingen, maak een beetje reclame bij de vriendjes van je zoon.
   Groeten, Guus

    1. Beste Niels,

     Dat is slecht te doen, door de natheid gaan sommige stukken over smalle paden met hier en daar wortels.

     Groeten, Guus

   1. Goedemiddag Guus,
    Worden deze alternatieve routes nog op de website geplaatst of zal er zolang mogelijk uitgegaan worden van de originele route?
    Alvast bedankt,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loop mee voor het goede doel