Kosten en inschrijven


De kosten  voor deelname bedragen 8 euro voor deelnemers aan de 11 en 6 km loop. Deelnemers aan de 3 km loop betalen 4 euro. De organisatie wordt gedaan door louter vrijwilligers, waardoor alle inschrijfgelden rechtstreeks belanden bij het goede doel, dat de stichting  Santpoort Helpt Madras heeft geadopteerd. https://www.santpoorthelptmadras.nl . Hier kunt u  inschrijven via internet tot  6 april 2022.

Op de dag zelf kan dit tot 30 minuten voor de start bij de organisatie. U betaalt dan wel 10 respectievelijk 5 euro. Ook dit bedrag gaat helemaal naar India !!

Een gedachte over “Kosten en inschrijven”

  1. Beste heer, mevrouw,

    Twee jaar geleden heb ik mij eenmalig ingeschreven voor de lenteloop. Deze is toen niet doorgegaan.

    Nu zag ik dat er gister 3-4 automatisch weer 8 euro van mijn rekening is afgeschreven, ik heb hier nooit toestemming voor gegeven. Ik zou de 8 euro graag terug overgeboekt krijgen. Of tenmiste nu de automatische incasso willen stopzetten.

    Alvast bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.